Fullerö Brygga 7 uthyres

UPPDATERING 29 JUNI 2021: Huset är uthyrt tills vidare. Om du vill få ett email när andra hyreshus blir tillgängliga för uthyrning så fyll i denna intresseanmälan: https://forms.gle/zRhVdcm75siAFLzG8

URSPRUNGLIG POST: Snart blir det vackert belägna huset vid Fullerö Brygga ledigt för uthyrning. Huvudhus om ca 90 kvm plus 60 kvm biyta. Gästhus om ca 30 kvm plus 10 kvm biyta. Möjlighet att hyra garage i separat byggnad som tillval. Huvudhuset består av en entrée, allrum med öppen kökslösning, två sovrum, ett badrum med toalett, extra gästtoalett, altan på nedre våning och en rum på övre våningen med begränsad takhöjd. Gästhuset består av ett sovrum, ett badrum, ett allrum med pentry mot altanen. En trappa från allrummet leder upp till en sovalkov. Bilder och planlösning nedan.

Leave a comment

Your email address will not be published.