Fritidsboende på Holm 3 uthyres

Uppdatering 30/8 2022: Detta fritidsboende är nu uthyrt.

Vackert beläget fritidsboende från 1884 uthyres. Utsikt över åkrar och med närhet till Mälaren och Fullerö naturreservat. Holm ligger mellan Barkarö och Tidö-Lindö, sydväst om Västerås.

Den officiella adressen har nyligen blivit uppdaterad från Holm 3 till Fullerö 16, 725 91 Västerås.

Vi söker en hyresgäst på lång sikt som är beredd att flytta in i huset i befintligt skick och ta hand om det med egen energi och resurser.

Hyra 3.000 kr per månad eller enligt överenskommelse.

Vi vill betona att detta hus endast är för fritidsboende och saknar de bekvämligheter man kan förvänta sig av ett permanentboende. Det saknas kommunalt vatten och avlopp och det finns ingen toalett eller dusch i huset. Det finns sommarvatten från brunn och ett utedass i separat byggnad intill huset. Huset saknar moderna uppvärmningsmöjligheter. Vedspis och kamin måste godkännas innan användning och hyresvärden ansvar ej för eventuella brister. Hyran reflekterar huset i sitt nuvarande skick och vi söker en person som är redo att med egen energi och resurser ta hand om och underhålla hus och trädgård.

Intresseanmälan görs på följande länk:

https://forms.gle/24JDDXpBRisVvnLi7

Bilder utvändigt

Holm 3 från framsidan
Holm 3 från sidan med utsikt mot sädesfälten
Holm 3, baksidan
Tomt på baksidan av Holm 3
Holm 3, baksidan
Holm 3

Bilder Invändigt

Följande bilder är tagna när den föregående hyresgästen just flyttat ut. Sen dess har hyresgästens saker flyttats ut och vi har fixat till en del saker.

Rumsindelning (ej skalenlig)
Rum 1 med dörr mot kök
Rum 1 med dörr till stor garderob till höger
Rum 2 med ingång från entrén
Rum 2 med igång från entrén
Kök med vedspis
Oinrett vindsutrymme

Övriga byggnader

Utedass
Vedbod

Kartor

Holm på kartan, ca 15 km sydväst om Västerås mellan Barkarö och Tidö-Lindö
Holm 3 markerat med röd cirkel
Huset vid Holm 3

10 comments

 1. Åh, finns detta fina hus kvar att hyra? Har lagt mitt stora intresse på det men vet att det är otroligt många som känner detsamma som mig.
  Jag saknar att leva nära naturen och sa upp min lägenhet på Östermälarstrand när det skulle vara dags för sonen att flytta. Nu är det snart dags för honom att prova sina vingar och nu söker jag och min dotter ett hem att ska nya fina minnen i.

 2. Åhh, vilket underbart hus!
  Synd bara att det inte är ett året runt boende…
  Skulle älska att få bo där 😊

  1. Hej Maria, ja vi tycker också att det är ett väldigt fint gammalt hus, men det saknar de moderniteter som man kan förvänta sig av ett åretruntboende.

 3. Hej! Jag och min sambo hade gärna bott året om trots utedass och enklare standard. Vi lever ganska anspråkslöst och vill hellre prioritera ett liv på landet än bekvämligheter.

  1. Hej Kicki, jag tror det skulle bli svårt för er att bo i ett hus utan vatten och värme på vintern. Hör gärna av er direkt till oss om ni har några frågor. Mvh, Carl

 4. Hej, jag visade mitt intresse i början av året och är lika intresserad än idag. Maila mig gärna om det är ledigt 🙏😊 Mvh Linda (lindapersson32@hotmail.com)

 5. Hejsan! Mycket intressant boende, men med erfarenhet i bagaget och med utan el och vatten är de väldigt hög hyra. Jag förstår att ni söker någon som verkligen vill bo här och som har lite mer pengar som älskar huset och kanske kan bevara det. Jag kan tänka mig hjälpa att bidra till byggnadsvård ur egen ficka om ni skulle kunna tänkas sänka hyran. Det är synd om huset går förlorat då det är så gammalt och jag kan känna att det finns mycket värd historia att bevara. Hör av er om ni är intresserade. Jag har boende mitt i Västerås stad och bor även i hus ute i Hedensberg. Jag har mycket tid på händerna av diverse anledningar. Skulle vara fint att det få bidra till något gott. Söker att få långtidshyra

  1. Tack Emelie, vi kommer snart lägga ut huset för uthyrning igen och är flexibla med hyresnivån för rätt hyresgäst som kan ta hand om huset. Fyll i intresseanmälan om du inte redan gjort det. Mvh, Carl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *