Fritidsboende på Stora Almö 2 uthyres

UPPDATERING 31 AUGUSTI 2021: Huset är uthyrt tills vidare.

URSPRUNGLIG TEXT: Vi söker en eller två nya hyresgäster till fritidsboende på det vackert belägna huset vid Stora Almö, nära Enhagen-Ekbacken, Barkarö och Fullerö golfklubb. Två lägenheter (2a och 2b) är tillgängliga, var och en bestående av ett kök och ett till rum. Den före detta hyresgästen bebodde båda lägenheterna och hade gjort upp en öppning mellan dem vilken kommer att sättas för om vi hyr ut till två olika hyresgäster igen. Dessutom finns ett oinrett vindsutrymme. Ytterligare en tredje lägenhet i södra delen av huset med entrée från framsidan är uthyrd sen länge. Trots det avskilda och skyddade läget ligger Stora Almö endast 200 meter från busshållplats med buss som tar ca 15 minuter till Västerås centralstation.

De två lägenheterna på norra delen av Stora Almö 2 hyrs ut i befintligt skick. De möbler och andra saker som den före detta hyresgästen lämnade efter sig vid sin bortgång kan slängas eller återanvändas efter önskan. Vi letar efter någon som drömmer om ett fritidsboende på lång sikt och som är villig att lägga ner egen energi och resurser för att fixa till stället.

Fritidsboendet hyrs ut tillsvidare på minst ett år. Hyra enligt överenskommelse, ca 1.500 – 2.000 kr per lägenhet per månad. Delvis hyresavdrag möjligt för de av hyresvärden i förväg godkända förbättringar på huset som bekostas av hyresgästen.

Vi vill uppmärksamma på att detta är ett fritidsboende och saknar de bekvämligheter som förväntas av en fast bostad. Tidigare fanns det vatten draget till kökskranarna inomhus, men de fungerar inte längre, troligtvis på grund av frysskada. Det kanske går att laga av den händige, men tills dess finns sommarvatten från egen brunn via tapp utomhus. Det finns ingen värme invändigt. De kakelugnar som står där idag är för närvarande inte godkända för användning.

Intresset för fritidshus på Fullerö har varit enormt stort. För att underlätta urvalsprocessen vore vi tacksamma om de som är intresserade av detta fritidsboende kunde fylla i formuläret på länken nedan.

Intresseanmälan: https://forms.gle/4ZsWxvVEBhRcyeU58

Norra delen av Stora Almö 2
Stora Almö 2, två lägenheter till vänster med ingång från baksidan (uthyres) och en lägenhet till höger med ingång från framsidan (redan uthyrd)
Stora almö 2, norra delen från sidan
Stora Almö 2, norra delen från baksidan med två lägenheter med separata ingångar.
Trädgård med uteplats och växthus på baksidan av huset
Vägen till huset
Stora Almö planskiss (inte helt skalenlig) med tre lägenheter. Stora Almö 2a och 2b uthyres separat eller tillsammans. Det finns för närvarande en öppning mellan 2a och 2b som vi kan sätta igen. Stora Almö 3c (södra) är uthyrd sen lång tid.
Gröna köket
Gröna köket
Vita rummet
Vita rummet
Kakelugn i det vita rummet
Vita köket
Vita köket
Blåa rummet
Blåa rummet
Kakelugn i det blåa rummet
Entrée innan vita köket med trappa till vinden
Vindsutrymme
Förbränningstoalett intill det gröna köket. Ur funktion.
Sommarvatten utomhus från brunn
Vinbärsbuske i trädgården
Lada med förrådsutrymme
Förrådsutrymme invändigt
Utedass x 3 på hörnet av förrådslängan
Utedass invändigt
Utedass invändigt
Stora Almö 2 på kartan
Flygfoto

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *