FULLERÖ SÄTERI VERKSAMHETER HISTORIA NYHETER KONTAKTHus för uthyrning

Mittbo
Gotö
Stora Almö
Kalvudden 10
Rödbo
Jotsberga
Holm 3
Holm 1

Arrendetomter
Inget för närvarnade

Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3

Hus uthyres på Fullerö

Fullerö har idag 25 hus för uthyrning till permanent- och fritidsboende. De ligger främst i sjönära lägen vid Mälaren, på Herrgårdsområdet, vid Fullerö naturreservat samt i närheten av Fullerö golfklubb. Ett flertal hus har restaurerats under senare år, eller är under restauration. Fullerö ligger ca 10 min med bil från Västerås.

Med undantag för Gotö och Jotsberga som vi planerar att renovera till vintern så är vi framförallt intresserade av hyresgäster som vill hyra på lång sikt och som är villiga att ta ansvar för att hålla hus och tomt i gott skick och själva bekosta mindre underhållsarbeten. Riktpriser är indikativa och avser kontrakt på ett år eller längre och tar hänsyn till att vissa hus endast används delar av året som fritidshus.

Nedan visar vi de hus som finns tillgängliga för uthyrning idag eller kommer att hyras ut inom snar framtid efter renoveringsarbeten eller pga av att tidigare kontrakt löpt ut. För mer information om hus till uthyrning och intresseanmälan, vänligen skicka ett email till infosnabelafullerosateripunktse.


Mittbo

Ett charmigt hus med två rum, kök och badrum. Ligger i anslutning till huvudgården. Ca 7 km till Västerås och 1 km från Mälaren. Ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt uppvärmning med fjärrvärme.

Gotö UTHYRD
Gotö är ett tvåplanshus i närheten av Fullerö golfklubb och Barkarö. Bostadshusets längd 11 meter, bredd 9,1 meter. Förstukvist i öster köksingång i söder. Genomgående med oljebehandlade furugolv. 3 rum på bottenvåningen. Förstuga med badrum/toalett/tvättrum och luftvärmepump med vattenpanna. Nyrenoverat kök samt vedspis.
På tomten står även ett gårdshus om 18 x 6 m som var fd drängkammare och bagarstuga. Förstuga, 2 rum, förrådsrum, bod i öster och vind. På andra sidan vägen från huset ligger ett häststall.>
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Gotö - huset (Klicka på bilden för förstoring)


Stora Almö Ledigt
Stora Almö är ett enplanshus mellan Enhagen-Ekbacken, Landero och Barkarö. Husets längd 18m, bredd 9,6m. Grund av putsad natursten, samt nylagt tegeltak (lagt efter att bilden nedan var tagen). Huset består av två lägenheter. Det är lägenheten i sydost som är till uthyrning: Hall. Kök med järnspis. Rum i öster med kakelugn. Oinredd vind.
Tillgängligt från: Omgående.
Hyrs ut som: Fritidsboende på årsbasis
Riktpris: 1000 kr/mån
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Stora Almö - huset (Klicka på bilden för förstoring)


Kalvudden 10 UTHYRD
Huset på Kalvudden 10 befinner sig för närvarande under helrenovering. Nilla Cronstedt, arkitekt, har själv gjort planritningarna för den nya inredningen som innebär att väggar har rivits, ljuset har lyfts in, helt nytt kök och badrum, bastu och tvättstuga. Enplansvilla med källare och altan mot vattnet. Huset ligger på en höjd ca 30 meter från stranden och blickar ut över Mälaren.
Tillgängligt från: EJ TILLGÄNGLIGT, REDAN UTHYRT
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta
Kalvudden 10 - under renoveringsarbetet (Klicka på bilderna för förstoring)


Rödbo Skall renoveras med tillbyggnad med badrum och extra rum.
Litet trähus i anslutning till herrgårdsområdet på väg ned mot Fulleröstrand. Stort kök med enkel standard utan spis och ett till rum (vardagsrum/sovrum). Kommunalt vatten indraget. Utedass samt dusch utomhus. Husets längd 9,5m, bredd 5,3m, höjd 2,7m. Slipat och lackat trägolv.
Tillgängligt från: Kontakta Fullerö Säteri för info.
Hyrs ut som: Fritidsboendeunder på årsbasis
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Rödbo (Klicka på bilderna för förstoring)

Jotsberga Renoveras För uthyrning ca 1 juni 2014

Tvåplanshus som ligger vid infarten till Fullerö Golfklubb och nära till Västerås. Detta hyrs ut efter renovering våren 2014.  Husets längd 12,2 meter, bredd 9,2 meter. Förstukvist mot väster och huvudentre i syd. Snickarglädje under tegeltak. Invändigt: Hall. Helrenoverat kök. Toalett med  badrum kommer att byggas till.  På bottenplan 3 rum med slipat trägolv och kakelugn i rummet i sydväst. Två sovrum samt allrum med nya kupor, ett med altandörr mot balkong. Stor altan i söderläge med altandörr till vardagsrummet. (Utförlig beskrivning kommer snart)
Tillgängligt från: ca 1 juni 2014
Hyrs ut som: Pemanentboende.
Riktpris: 12000 kr/mån
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Jotsberga (Klicka på bilden för förstoring)

Holm 1 Ledig f.o.m. februari 2014
Tvåplanshus med gäststuga, carport och källare. Vackert privat läge i en skogsdunge mellan åkrar och Fullerö naturreservat. Några hundra meter från Mälaren (Holmaviken). Vatten ur egen brunn. Huvudhusets längd 12,1m, bredd 8,5m. Stengrund, väggar av timmer, tegeltak. Altaner på båda gavlarna. Förstuga, fullt utrustat kök med moderna köksmaskiner samt vedspis. 3 rum med lackat trägolv på bottenvåningen. Rum på övervåningen med fullhöjd i tak och synliga takbjälkar. Duschrum och separat WC.
Tillgängligt: 1 Februari 2014.
Hyrs ut som: Fritidsboende på årsbasis
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Holm1 (Klicka på bilderna för förstoring)

Holm 3 Uthyrd

Liten trästuga med visst renoveringsbehov. Vackert läge mellan åkrar och Fullerö naturreservat. Blickar ut över åkermark och Fullerö Säteri. Några hundra meter från Mälaren (Holmaviken). Husets längd 12m, bredd 5,7m. Grund av fogad natursten, tegeltak. Veranda mot norr och altan mot söder. Hall med trägolv. Kök med elspis, köksvärmepanna och enkel bänk och skåpinredning. Rum i sydost samt oinredd vind. Utedass i trä. Lekstuga.
Uthyrd
Hyrs ut som: Fritidsboende på årsbasis
Karta: Klicka här för att visa objektet på karta


Holm3 (Klicka på bilderna för förstoring)


Rum uthyres på Fullerö

På andra våningen av ett tvåplanshus på herrgårdsområdet har vi renoverat upp tre rum som hyrs ut per dygn, främst i samband med jakter och golfturneringar, men även vid annat behov. Samtliga rum har egen toalett och dusch, ett av rummen har eget pentry med spis, kyl och diskho.

For room rent information, please see Fullerö Guest House

eXTReMe Tracker